Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 05, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat lang niet alle hoop is vervlogen voor de koraalriffen in de wereld. Nederlandse onderzoekers ontdekten dat het koraalrif bij het eiland Saba (het grootste Nederlandse natuurgebied) nog in uitstekende staat verkeert:Ook goed nieuws is dat lang niet meer iedereen het accepteert dat overheden en grote bedrijven met onze privacy gevoelige informatie aan de haal gaan. Sommigen ondernemen daadwerkelijk actie op dit gegeven. De ontwikkelaars van deze online zoekmachine bijvoorbeeld. Geen advertenties, geen cookies, geen bewaarde zoekopdrachten en het niet verkopen van de privé gegevens van gebruikers. Het kan dus wél gewoon. Met Startpage.com.

En vooruit, nóg meer goed nieuws: in 2017 nam de criminaliteit (klik) in verreweg de meeste steden verder af. Het gaat dus hartstikke goed! Behalve voor criminelen blijkbaar.

Nog eentje dan maar: vanaf 24 juni 2018 zal het vrouwen in Saoedi Arabië (klik) toegestaan zijn auto te rijden.

Als het warm is, ligt Billy de Kat 
graag op zijn buik op de aarde:

De lolcat van deze week:
'U leeft volgens christelijke waarden?
Waarom helpt u de armen dan niet?'
======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

 1. Je lolcat suggereert dat ik de armen niet help. Het feit dat ik daar niet mee te koop loop wil dat niet zeggen natuurlijk.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. katjes zoeken altijd de warmte op
  Een @->- voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi, ook de laatste waar ik gelukkig om kan glimlachen. Mooie dag gewenst, gevuld met aardige mensen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laten we dan maar hopen dat de rest van de koraalriffen zich nog herstelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed nieuws breng je op je mooie kattenlog, het vrolijkte me warempel op want na al die nare berichten over de koraalriffen is dit opbeurend! Bedankt lieve Terrebel om het goed gevoel dat je me gaf...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht