Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 16, 2016

Alle criminelen het land uit!

Alle criminele asielzoekers het land uit!
Alle criminelen het land uit.
Alsof het prima is wanneer 'eigenlanders' zich crimineel gedragen en alleen buitenlandse criminelen slechte mensen zijn.
Veel jongelui in Urk gebruiken harddrugs en gedragen zich ook op andere gebieden crimineel. Betekent dit dat álle Urkse jongeren per definitie crimineel zijn? Wanneer een paar asielzoekers zich crimineel gedragen, betekent dat dat álle asielzoekers per definitie crimineel zijn?

Natuurlijk niet.
Dus waarom maken mensen dat onderscheid tussen eigenlandse en buitenlandse criminelen? Ontkennen dat zij discrimineren kan nu niet meer want 'onderscheid maken' is de DEFINITIE van 'discrimineren'.

Ik weet nog steeds niet waarom maar er zijn mensen die oprecht vinden dat uitsluitend buitenlanders zich crimineel gedragen.

Zij vinden Willem Holleeder waarschijnlijk een leuke jongen, prima dat Volkert van der Graaf Pim Fortuin vermoordde, Raymond Westerling - in opdracht van de toenmalige Nederlandse regering - tienduizenden Indonesiërs heeft vermoord en ontheemd, Rost van Tonningen en Mussert met plezier Joden overleverden aan de Duitse overheersers, Heer Olivier een charmante man en zijn slachtoffers mensen die er om vragen opgelicht te worden, Olof Schoon een keurige zakenman (http://olofschoon.wix.com/oplichting), Cor van Hout een schatje, Klaas Bruinsma was een lieverd en Jos van Rey is een goudeerlijke man die echt per ongeluk voor miljoenen steekpenningen heeft aangenomen als VVD-politicus. Fans van Feyenoord zijn stuk voor stuk poeslieve jongens die echt noooooit met hun dronken hoofd hun agressie zouden botvieren op eeuwenoude monumenten in bevriende landen en zo kan ik nog een tijdje doorgaan...

En - het is nagenoeg ongelooflijk! - er bestaan zelfs Joodse criminelen! 'He, maar hoe kan dat nou? Joden zijn toch altijd het slachtoffer en juist omdat zij decennialang vreselijk slecht werden behandeld zouden zij zelf een ander nooit kwaad doen?' Nee, helaas. http://www.freethinker.nl/oud/joden.htm Deze rabbijn (Eliezer Berland: http://www.nu.nl/buitenland/4295315/omstreden-rabbijn-uitgeleverd-israel.html?redirect=1) probeerde voor Justitie te vluchten toen uitkwam dat hij diverse vrouwen seksueel had misbruikt maar zijn daden vallen natuurlijk in het niet bij al die katholieken die kinderen hebben misbruikt en daarna elkaar de hand boven het hoofd hielden. https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksueel_misbruik_binnen_de_Rooms-katholieke_Kerk Waarmee ik maar zeggen wil: slecht gedrag is écht niet voorbehouden aan 'buitenlanders'. Waarmee ik meteen de leden van 'Soldiers of Odin' ridiculiseer. Zij hebben een hekel aan buitenlandse invloeden maar hanteren een buitenlandse naam en houden zielsveel van hun buitenlandse broeders en zusters die net als zij een hekel hebben aan buitenlanders met een donkere huidskleur. Terwijl zij dol zijn op de kleur zwart...snapt u het nog?

Wanneer zij 'buitenlanders' zeggen, bedoelen zij natuurlijk eigenlijk 'mensen die niet blank zijn' maar dat toegeven zou hetzelfde zijn als toegeven dat zij racisten zijn en dat zijn zij natuurlijk niet...http://www.rtvnoord.nl/nieuws/165689/Soldiers-of-Odin-is-actief-in-Winschoten http://www.rtlnieuws.nl/nederland/wie-zijn-de-soldiers-odin

Miljarden euro's zijn in handen van keurige Nederlandse criminelen (http://www.quotenet.nl/Lijstjes/Top-9-rijkste-criminelen-van-Nederland) maar mensen kijken liever naar de miljoenen die het opvangen van vluchtelingen kost. Ik vind dat raar.


------------------------------------------------
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/