Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 18, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over kosteneffectiviteit:

"We kunnen het bestrijden van de gevolgen van klimaatverandering maar beter snel winstgevend maken! Mensen geven pas ergens om als het hen in de portemonnee raakt."

Goed nieuws vind ik dat een staakt het vuren tussen Israël en Hamas een stuk dichterbij is met het uiteenvallen van het oorlogskabinet van Netanyahu.

De oppositie en het Israëlische volk zien in dat het IDF van 'Bibi' niets doet om de Israëlische gegijzelden vrij te krijgen en dat behalve 'het gebied totaal vernietigen, inclusief de lokale bevolking', de bekende dictator absoluut geen toekomstplannen heeft voor Gaza. 

Men wil in Israël niet zozeer van Netanyahu af om de bevolking van Palestina te helpen maar vooral omdat men dreigt de steun te verliezen van 'het Westen' en met name Amerika.

Oorlogsmisdaden goedpraten heeft een houdbaarheidsdatum. Vraag maar aan overlevenden van de nazi-concentratiekampen. Zij keren zich massaal af van het zionisme.

Èchte Joden in Israël spreken zich en masse uit tegen dictatoriale types als Trump, Poetin en Netanyahu.

Deze Mechelse kat vond het nodig voor mij te poseren:

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Heeft u na het lezen van dit blogstuk iets geleerd, wat gelachen of heeft het u aan het denken gezet, overweegt u dan een donatie voor de tijd en moeite die ik er in steek.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels