Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 28, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over verantwoordelijkheid:
"Wie denkt: 'Het is hun eigen schuld want zij kozen zelf voor hun overheid!' zegt daarmee verantwoordelijk te zijn voor de eigen regering."

Geweldig nieuws is natuurlijk dat een tijdelijk staakt het vuren het vrijlaten van gevangenen mogelijk maakte in een nogal verhitte regio. Zo werden een paar als 'vermoord' opgegeven kinderen herenigd met hun familie.

Er waren meer mensen die opgetogen bij gevangenispoorten wachtten op de vrijlating van hun ontvoerde geliefden:
Vreselijk wat Hamas al jaren doet: kinderen ontvoeren en die zelfs martelen en gebruiken als menselijk schild. Waren zij maar net zo menslievend als die geweldige soldaten van Netanyahu. Kijk eens hoe goed die hun gijzelaars hebben behandeld? Goed doorvoed en niet gemarteld werden die herenigd met hun familie

Kogels (en soldaten) discrimineren niet. Zo kon ook een kat niet ontvluchten aan schietgrage 'strijders voor vrijheid'. 
Niet de eigenlijke doodgeschoten kat

Laten wij hopen dat die gemene Hamas terroristen, die indirect zelfs katten vermoorden, snel worden verslagen.


==============
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

 
Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels