Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 30, 2011

Oksels

Vrijdag was ik op visite bij vriend Pieter en wist de computer van zijn zoon weer aan de praat te krijgen. 's Avonds was ik met mijn zoon bij mijn moeder om daar een lekker hapje te eten en haar nieuwe stellingkasten op zolder te vullen met de inhoud van dozen die daar stonden. Kwam daarbij boeken tegen waar ik in mijn jeugd heel veel plezier van heb gehad.

Zaterdag hadden we veel plezier met en van dochter Eva. Wij brachten haar op het einde van de dag naar de vriend van haar moeder. Vervolgens ging de Ferman met een vriend naar de film en ging ik werken in een lokale club. En nu ben ik moe...

Het was namelijk een vrij intensieve voorstelling waarin ik meedeed maar wel heel erg leuk. Misschien vind ik het wel zo leuk omdat acteren gewoon een geaccepteerde vorm is van liegen...

Ook in reclames wordt vaak gelogen maar toch lijken ze te werken. Neem bijvoorbeeld deodorant; We zien een brandweerman die in een laaiend vuur staat en tegelijkertijd zijn collega's en zichzelf probeert te redden uit een huis dat op instorten staat. Maar hij blijft lachen omdat hij weet dat hij dankzij een zichzelf heractiverende deodorant in elk geval zal sterven met welriekende oksels.