Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juli 22, 2020

Waarom spreken mensen zichzelf tegen?

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/
=====================================================

Dat 100.000 mensen stierven valt best mee. Want het is maar een klein percentage op het aantal inwoners van Amerika. COVID-19 is dus helemaal niet zo'n dodelijk virus als de overheid en de media ons vertellen. 3000 Doden bij de aanslagen op het World Trade Center op '9/11' is verschrikkelijk! Zó ontzettend veel doden! De regering moet dus een einde maken aan het moslim-probleem.

Het coronavirus is een hoax want het bestaat niet. Bovendien is het een door Bill Gates in China ontwikkeld dodelijk virus dat bedoeld is om het aantal bejaarden te decimeren.

Je als een mak schaap gedragen door zonder vragen te stellen achter een persoon of instantie achter te lopen is dom. Dat werd mij verteld door een man die ik blindelings geloof.

Een mondkapje dragen is goed want zo voorkom je verspreiding van het virus. En het dragen van een mondkapje is slecht want het geeft schijnveiligheid en zorgt ervoor dat mensen de anderhalve meter regel negeren.

Ik negeer je helemaal niet! Ik heb alleen maar bewust besloten niet op jouw berichten te reageren.

De overheid heeft niet het recht mij te zeggen wat ik mag doen en moet laten en moet anderen vertellen wat zij mogen doen en moeten laten!

De BLM-demonstranten moeten zich aan de 1,5m-regel houden en ik demonstreer tegen de 1.5m regel want die slaat nergens op!

Ik word gediscrimineerd omdat ik blank ben en niemand mij zielig vindt en discriminatie bestaat helemaal niet.

Ik zal nooit een vaccin laten inspuiten want ik wil niets in mijn lichaam hebben als ik niet precies weet wat er in zit en drink graag wijn terwijl het mij niet interesseert dat er zwavel en andere stoffen in zitten waarvan ik de naam niet kan spellen.

God beschermt mij tegen het virus en tegen al het andere dat slecht is en ik bewapen mijzelf met knuppels en geweren want God helpt alleen hen die zichzelf helpen.

Alle levens zijn belangrijk! Behalve die van vluchtelingen, moslims, dieren, socialisten, homo's, uitkeringstrekkers...