Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 30, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over rijkdom:
"Dat arme mensen arm zijn is hun eigen schuld;
zij moeten gewoon harder werken, net als ik!"
"Jij verkocht de boerderij van jouw dode ouders
voor een paar miljoen. Is dat 'hard werken'?


Goed nieuws vind ik dat satellietonderzoek maar liefst vier kolonies keizerpinguïns ontdekte. 

Waaruit blijkt dat in elk geval deze diersoort zich heeft weten aan te passen aan de te snelle klimaatverandering. Men ontdekte dat deze pinguïns wel zo'n 100 kilometer per dag kunnen afleggen op zoek naar gebieden om te overleven. Nog even en er vestigt zich een pringuïnkolonie op een dijk in Zeeland. Als tegen die tijd de regering Wilders I niet de grenzen heeft gesloten voor alle immigranten.

Bij gebrek aan recent gemaakte kattenfoto's, hier een oude van een lunch van Billy de Kat. 

Of het specifiek dit exemplaar was weet ik niet, maar toen Billy eens na twee dagen thuiskwam (hij was een vroegere boerderijkat en dus vaak buiten) viel hij niet direct op zijn bakje verse brokjes aan. Wel vond ik weken later nog steeds groene veren op diverse plekken in huis. 

===========================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels