Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, mei 31, 2012

Basgitaar

Vanmiddag nog werd er een opdracht bevestigd: ik mag acte de présence geven in een promo-filmpje voor een nieuw televisie-programma!

Gisteren was er een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Amsterdam-West. Aangezien ik ondernemer ben en in Amsterdam-West zit was ik daarbij. Beetje koffie drinken, beetje kletsen en beetje werken dankzij de gratis Wi-fi verbinding.

Erg prettig om te werken op een andere locatie dan thuis. Daar ben ik toch al gauw afgeleid en vertoon ik al snel uitstelgedrag door bijvoorbeeld te gaan strijken of een keukenkastje uit te ruimen in plaats van m'n kasboek bij te werken of debiteuren aan te schrijven. Bovendien kan ik mij moeilijk ontspannen als ik weet dat er nog twee uren aan werk op mij ligt te wachten.

Bij de bewonersorganisatie waar ik ook voor werk hoefde ik gisteren niet lang te werken om een Facebook-pagina aan te maken. Daarna ging ik met m'n vriendin naar een schoenenwinkel voor 'Blue suede shoes' waarna m'n nicht zich bij ons vervoegde voor een bezoekje aan een heerlijke winkel in tweedehands-kleding waar ik voor maar vijf tientjes een pak (bruin corduroy!) met bijpassend overhemd scoorde.

M'n nicht werd vervangen door m'n zoon met wie wij gezellig de maaltijd nuttigden bij een restaurant bij ons om de hoek. Vaste lezers weten het: ik steun graag de lokale horeca! ;-)

Vandaag flink lopen opruimen en op lokatie bij het buurtcentrum met een collega een cursus sociale media zitten voorbereiden, te geven in het najaar.

Vanavond even bij m'n moeder langs en daarna eten bij vrienden, gevolgd door mijn allereerste les inzake spelen op de elektrische basgitaar..