Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 21, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over namen en benoemen:

"Als je vriend Peter jou vraagt hem voortaan Jim te noemen, doe je dat dan of eis je het 'recht' hem Peter te blijven noemen? En als de nieuwe naam Karin is?"

Goed nieuws vind ik dat er grote stappen worden gezet op het gebied van minder milieuvervuilende batterijen. Neem bijvoorbeeld de Aquabattery; in principe een batterij op basis van water en keukenzout. Of een batterij op basis van zink en lignine, die - in potentie - 16 keer langer meegaat dan huidige batterijen en een stuk goedkoper is om te produceren.

Deze poes van een vriendin wilde heel graag op de foto:

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer
Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Heeft u na het lezen van dit blogstuk iets geleerd, wat gelachen of heeft het u aan het denken gezet, overweegt u dan een donatie voor de tijd en moeite die ik er in steek.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels