Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 02, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws, met name voor het team dat de prestatie neerzette maar zeker ook als goed nieuws voor de toekomst van het gebruik van zonne-energie, is dat het team van de TU-Delft de 'Solar Challenge' (klik) in Zuid-Afrika heeft gewonnen.

Goed nieuws vind ik dat het steeds vaker voorkomt dat ook de 'rijken en machtigen' van de samenleving niet onder hun welverdiende straf voor misdaden komen, toevallig alleen maar omdat zij rijk en/of machtig zijn. Zo ging acteur Bill Cosby het gevang in omdat hij vrouwen drogeerde en vervolgens seksueel misbruikte. De Paus zette een Chileense priester uit het ambt vanwege kindermisbruik.
Billy de Kat geniet van de tuin:

De lolcat van deze week:

'Er bang voor zijn 
zorgt er niet voor dat een bom minder hard 'BOEM!' doet.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/