Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 21, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over de definitie van 'links':


'Daar word ik nu echt moe van:
mensen blijven uitleggen dat de defintie van 'links' niet is:
'Alles waar mijn favoriete populist tegen is.'

Goed nieuws vind ik dat ook homoseksuele mensen eindelijk bloed (klik) mogen doneren. Weg met dat archaïsche stigma dat uitsluitend heteroseksuelen seks zouden hebben, alleen maar om - keurig binnen het huwelijk - kinderen te produceren. 

Terwijl de wereld - of in elk geval Nederland - op het gebied van homo-acceptatie eindelijk wat beschaafder wordt, hebben de bewoners van Goeree-Overflakkee (klik) nog wat te leren:

(Ik citeer:)

De homo- en lesbiennegemeenschap op Goeree-Overflakkee mag tijdens dodenherdenking op 4 mei geen bloemstuk leggen op de begraafplaats in Nieuwe-Tonge. De organisatie heeft dat verboden. ,,Het dorp is er niet klaar voor.”

Kan iemand de achtergebleven bevolking van Goeree-Overflakkee even dit artikel (klik) over homoseksualiteit laten lezen? Doe maar afgedrukt op een rol papyrus want in zo'n achtergebleven gebied zal het nog even duren voordat er internet is. Vraag ze wel om te zitten tijdens het lezen want in de bijbelgordel gaat men ontdekken dat homoseksualiteit volstrekt normaal is (en was), dat er een Paus homo was, de kerk 'broederschappen' (een kerkelijke verbintenis tussen twee mannen) goedkeurde, dat piratenmannen met elkaar trouwden en dat zelfs stoere Vikingmannen 'het' met elkaar deden. Als 'getrouwd' stel. Al stonden er straffen op het 'niet voldoende actief zijn tijdens de daad'. 

U heeft er even op moeten wachten maar hier is dan eindelijk geen foto maar een filmpje van mijn visitepoes. Misschien maar eens gaan volgen wanneer zij terug gaat naar haar eigenlijke huis want ik weet niet hoe zij heet. Alleen dat zij graag bij mij om kriebels komt bedelen. Misschien ga ik haar maar 'Kriebel' noemen. Goed plan?
=======================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels