Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 07, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Goed nieuws vind ik - in deze tijden van al dan niet zelfopgelegde quarantaine - dat 'influencers' (vroeger noemden wij die gewoon 'bekende mensen') - het goede voorbeeld geven en de wereld laten zien hoe zij zoal hun tijd thuis doorbrengen.

Swarzenegger bijvoorbeeld. Die zijn tijd graag deelt met zijn pony en ezel:


Of Sir Patrick Stewart dan. Die elke dag vanaf een andere plek in zijn huis een sonnet van Shakespeare declameert:


Hij deelt zijn filmpjes eerst op Instagram (klik). Mooie manier om dit sociale netwerk te gebruiken.

Ook Nederland laat zich niet onbetuigd waar het gaat om het in elkaar knutselen van vermakelijke filmpjes:Of zou dit echt zijn?

Ook op Twitter zijn er juweeltjes te vinden. Zoals Nick Heath (klik), een live sportverslaggever die nu ook even zonder werk zit maar zijn vaardigheden nu op een andere manier inzet. En die zijn volgers kunnen steunen door hem via Paypal een bedragje te sturen zodat hij een paar blikjes bier kan kopen en zo.

Over bekende mensen die met name kinderen bijstaan in deze nieuwe wereld die door David Lynch geregisseerd zou kunnen zijn: Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland (klik) heeft verklaard dat 'de Paashaas' en 'de Tandenfee' worden gerekend tot 'de vitale beroepen' en riep ouders op deze twee karakters te helpen 'bijvoorbeeld door mooie kleurplaten van paaseieren voor het raam te hangen zodat buurtkinderen die kunnen gaan zoeken'. Geweldig vind ik dat! Ik ga mijzelf opgeven ter adoptie door deze mevrouw want zij lijkt mij een geweldige moeder.

Billy de Kat vermaakt zich uitstekend want vanaf zijn plekje in de vensterbank kan hij goed overzien wat er in de tuin zoal gebeurt:

Het antwoord op de vraag in deze lolcat
is uiteraard '42':

'Wat als ik het antwoord vind op de vraag:
'Wat is de betekenis van leven?'
maar het antwoord bevalt mij niet?'