Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 23, 2010

Hand

Erg fijn, dat uitslapen en dan wat achterstallige klusjes doen in huis. Wasje draaien, vloertje boenen, formulieren invullen, songtekstje schrijven, struikje snoeien,...

Intussen geniet Superfer van zijn rust bij oma thuis. Bij haar hebben we heerlijk gegeten nadat we naar de film waren geweest.

De keus was gevallen op Iron Man 2. Een no-nonsense film waarin het verhaal ondergeschikt was aan de aktie-momenten en de special effects. En zo hoort dat ook met zo'n film. Er werd ontzettend veel opgeblazen in de film en lang niet alle schade werd veroorzaakt door ongelukken.

Ongelukken kosten de maatschappij verschrikkelijk veel geld. Vele malen meer dan die miezerige 7 miljard die immigratie ons zou kosten. Verreweg de meeste ongelukken gebeuren in huis. Indien U dus écht wilt dat er vele miljarden worden bespaard dan stemt U 9 juni op een partij die mensen wil verbieden thuis te zijn.

Ook studenten laten zich in hun stemgedrag leiden door sentimenten en niet door gezond verstand. Aan de ene kant zegt 87 procent van de ondervraagde studenten dat zij tegen afschaffing van de studiefinanciering zijn maar tegelijkertijd wil maar liefst 97 procent stemmen op partijen die de "stufi" willen afschaffen!

Zijn hedendaagse studenten gewoon ontzettend dom, lezen zij geen nieuwsberichten of partijprogramma's of is er iets anders aan de hand?

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Driek van Wissen

Deel dit bericht