Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 01, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat er consensus onstaat over de vierdaagse werkweek. Steeds meer mensen - waaronder werkgevers, politici en economen, zijn ervan overtuigd dat vier dagen per week werken veel beter is dan vijf of zes: mensen die iets minder (in sommige experimenten werkt men vier dagen van 9 uren bijvoorbeeld) werken veel vaker tevreden zijn en tevreden mensen zijn productiever. Recent ontdekte men dat ook het milieu blij wordt van een vierdaagse werkweek. Lijkt mij logisch: een dag extra in de week geen of nauwelijks files en dus veel minder uitstoot van fijnstof! Nu nog afkomen van dat rare idee dat iedereen maar van 9 tot 5 zou moeten werken. Wat maakt het nu uit of iemand om drie uur 's nachts een factuur verstuurt en de ontvanger meer een ochtendmens is en de betreffende factuur liever om half zeven 's ochtends beoordeelt dan 'ergens tussen 9 en 5'?


Deze foto van Billy de Kat is uit de oude doos:


Om mijn harige maatje te vereeuwigen, figureert hij ook in een aantal
door mij gemaakte 'lolcats'. Dit is de nieuwste in de serie:

'Niet alles in het leven is zwart of wit. Sommige mensen of situaties zijn nep. 
Maar onze gevoelens zijn altijd echt.'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels