Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 27, 2011

Genieten

Toen m'n zoon gisteren thuiskwam van school zag hij mij een boterhamzakje met cornflakes staan pletten en wist meteen dat kip op het menu stond voor het avondeten...

Na de avondmaaltijd was ik naar een bewoners-informatieavond. Voor mijzelf als buurtbewoner maar ook als bestuurslid van het bewonersplatform. Het werd een informatieve avond en de koffie was goed. Een groot deel van de tijd stonden wij te discussiëren rond de info-borden met daarop de diverse scenario's voor herinrichting van een plantsoen. Al die tijd stond ik vooral te luisteren en hing mijn stok gewoon aan een stoelleuning te wabbelen.

Er werden af en toe een paar geniabele opmerkingen geplaatst door enkele aanwezigen en opeens was het tijd om af te sluiten.

Bij de avondwinkel vertelde de dame achter de toonbank mij onlangs op TV gezien te hebben. Best geinig om herkend te worden!

Verder heb ik mij gisteren ingeschreven bij nog een castingbureau om mijn kansen op betaald werk te vergroten. In het kader daarvan was vriend Pieter bij mij langsgeweest om foto's van mij te maken ten behoeve van mijn portfolio.

Bovendien heb ik een spannende schrijfopdracht ingeleverd, drie verse korte verhaaltjes geschreven, een hoofdstuk toegevoegd aan mijn roman in wording, de vensterbanken schoongemaakt en een wasje gedraaid.

Natuurlijk heb ik ook nog de tijd genomen om even van het heerlijke lenteweer te genieten.

Deel dit stukje