Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 04, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Mensen worden gediscrimineerd. Regelmatig. Op de verkeerde manier. (Discrimineren betekent eigenlijk 'onderscheid maken' en is niet per definitie slecht. Onderscheid maken is heel natuurlijk.) Daarom is het goed nieuws dat maar liefst 8 lijsttrekkers een 'Regenboog Stembusakkoord' (klik) tekenden: mensen mogen houden van wie zij willen, mogen zich voelen hoe zij willen en zich kleden hoe zij willen. Dat is persoonlijk en niemand mag opzettelijk de persoonlijke levenssfeer van een ander aantasten.

Fantastisch vind ik mensen die ondanks goede redenen om bijzonder boos te worden besloten hebben om bruggen en geen muren te bouwen. Mensen zoals de metro-bestuurder die bij de aanslagen in Brussel zijn geliefde verloor:

Maneki Neko (voorheen Pip)
zit graag naast de laptop van mijn vriendin
maar nog liever er bovenop. Lekker warm!

De lolcat van deze week gaat over de afbraak van de zorg in Amerika:

'Weg met het 'Betaalbare Zorg Plan!'
-'Heb je dan liever een 'Duur Zorg Plan'?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/