Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 13, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over samenleven:
'Het Nederlandse woord voor 'society' is 'samenleving'

Goed nieuws vind ik dat er mensen als Jeremiah Thoronka (klik) bestaan. Deze jongeman bedacht een manier om 150 woningen van stroom te voorzien. Zonder batterijen, zonder zonnepanelen, zonder windmolens en - wellicht het belangrijkst - zonder fossiele brandstoffen. 

Hoe dan wél? De jongeman die - terecht - een belangrijke prijs won op het gebied van duurzame energieopwekking - legt het zelf uit in dit filmpje:

Billy de Kat wist altijd precies wanneer ik thuis kwam van mijn werk. dan zat hij in de vensterbank op mij te wachten. Ik wist het altijd wanneer mijn zoon thuiskwam: als Billy opeens enthousiast de voorkamer inrende en op de vensterbank sprong, wist ik dat ongeveer twee minuten later mijn zoon thuiskwam.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels