Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 07, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over De Tien Geboden:
Waarom maken gristenen zich zo druk om homoseksualiteit? Dat staat niet eens in de Top Tien van ergste zonden. In tegenstelling tot begeerte, overspel en liegen bijvoorbeeld.

Goed nieuws vind ik dat zelfs Methodisten hebben ontdekt dat niet alleen maar heteroseksuelen mens zijn in de ogen van God. Het duurde even maar dan heb je ook wat. Al blijft het natuurlijk raar dat Christenen het na zo'n 2000 jaar nog stééds niet over eens zijn over wat nu de beste manier is om Christen te zijn, voortdurend ruzie maken en daarom inmiddels ruim 200 afsplitsingen hebben bedacht. Die natuurlijk allemaal superieur zijn aan alle andere vormen van Christendom. 

De man van de buurvrouw - stiekem zelf óók op de foto - legde een uniek moment vast. Bolle Bob zat nog nooit bij iemand anders dan hem en zijn vrouw op schoot:


=======================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Heeft u na het lezen van dit blogstuk iets geleerd, wat gelachen of heeft het u aan het denken gezet, overweegt u dan een donatie voor de tijd en moeite die ik er in steek.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels