Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 03, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Wetenschappers uit diverse disciplines zijn het met elkaar eens en komen tot dezelfde conclusie: minder werken is goed voor ons! http://www.welingelichtekringen.nl/economie/568013/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken.html

Het gaat ook ontzettend goed in de westerse wereld! Er zijn serieus mensen die geld steken in de ontwikkeling van een eenhoorn die scheten laat in de kleuren van de regenboog. Een wát die wát!? Jazeker. Nog maar een paar duizend dollar aan 'crowdfunding' en Tootz the Unicorn is een feit. Iedereen die er eentje heeft wordt door een subtiel pufje uit de achterzijde van een plastic eenhoorn erop geattendeerd dat er een vriend online is of dat iemand hen heeft genoemd op Twitter of dat er vers nieuws is over hun favoriete kandidaat bij Idols.Hier toch nog een paar kattenfoto's:
 De broertjes Zwarte Vlek en Maneki Neko
vermaken zich prima bij mijn vriendin

Zwarte Vlek is een heuse hangjongerekat

 De kat van onze vrienden in Zutphen
is wat verlegen 

De zelfgemaakte 'lolcat' van deze week is een doordenkertje:
'Dankzij vrije wil kunnen wij dingen doen
tegen onze wil'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.