Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 08, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat huisjesmelkers...pardon...goudeerlijke investeerders - vanaf 1 april in Amsterdam (klik) bij de aanschaf van een woning van meer dan een half miljoen euro er minimaal vier jaar zelf in wonen voor zij de woning doorverkopen. Het is dus afgelopen met het opkopen van appartementen, een jaar later de vensterbank een lik verf geven zodat je de woning legaal 'verbouwd' of 'opgeknapt' mag noemen om die dan met minstens 20 procent winst door te verkopen aan een collega-huisjesmelker...pardon...collega-investeerder. Met als gevolg dat er veel woningen leeg staan en niet verkocht (kunnen) worden aan particulieren. Ik vind het een prima plan van de gemeente Amsterdam. En u?

Een van de redenen waarop ik zo gek was op de in november 2021 overleden Billy de Kat
was dat hij zo heerlijke ongeneerd kon gapen:
 

Deze lolcat gaat over buitenlanders:
'Dus je hebt een hekel aan buitenlanders? 
Zonder je te realiseren dat jij er voor de meeste mensen een bent? Da's raar!'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels