Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 08, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat veel mensen zich hebben gekeerd tegen de zogeheten 'Nashville-verklaring' waarin homoseksuelen als 'onrein' worden bestempeld. Een pamflet dat mede is ondertekend door de voorman van een Nederlandse 'christelijke' politieke partij. Steeds meer mensen vinden het hypocriet om streng gelovige moslims te beschuldigen van homofobie maar homofobie onder christenen 'deel van hun cultuur' te noemen.

Goed nieuws blijf ik vinden dat er altijd nog mensen zijn die moeite willen doen om een ander blij te maken. Kijk eens hoe blij deze jongeman wordt van de aanpassingen aan zijn rolstoel!


Dit is een van de buurtkatten
waar Billy de Kat graag mee speelt.
En soms mee vecht.


De lolcat van deze week:
'Het tegenovergestelde van liefde
is niet haat maar onverschilligheid'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/