Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 28, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over vrijheid:

Dus jij wil absolute vrijheid?
Te doen en laten wat je wilt.
hoe en wanneer je wilt?
Stel je voor dat dat ook voor alle anderen geldt.

Goed nieuws vind ik dat Nederland weer op de kaart staat wat betreft tennis. Met name dankzij Tim van Rijthoven (klik), die zomaar de nummer een van de wereld, Danill Medvedev versloeg in de finale van een groot tennistoernooi. Waarna hij een telefoontje kreeg: 'Of hij mee wilde spelen op Wimbledon? Dat wilde hij wel.

Toen Billy de Kat net bij ons woonde, maakte ik deze foto van hem. Hij was nog overal bang voor en absoluut niet benaderbaar. Maar een paar weken later zat hij bij mijn zoon op schoot als die zijn huiswerk maakte en dankzij het geduld van mijn oudste dochter leerde hij in enkele uren het kattenluik te gebruiken zodat hij lekker wanneer hij wilde buiten op veldmuizen kon jagen. Wat hij als voormalig boerderijkat heel fijn vond. En toen mijn zoon het huis uit was, kwam hij vaak bij mij in bed liggen. In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels