Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 05, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over de natuur
"Mensen zouden de natuur niet moeten lastigvallen 
maar zich realiseren dat zij er deel van zijn."

Goed nieuws vind ik dat het 'recht op reparatie' binnenkort normaal is. Puur uit hebzucht maken fabrikanten het voor consumenten met opzet moeilijk om een apparaat (zelf) te repareren. Dankzij de EU heeft 'de elite' straks wat minder macht. Dat wappies eisen dat de EU hen niet beschermt en gillen dat zij dolgraag bestolen willen worden door 'de elite' die óók nog eens de planeet vernietigt, doet daar niets aan af.

Hier de foto die ik gebruikte voor bovenstaande meme en op de interwebs vond:

======================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels