Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 29, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat vraagt zich af wat mensen nu eigenlijk willen van de overheid:

'De overheid moet zich niet bemoeien met mij en mijn mensen! 
En als er iets mis gaat, komt dat omdat de overheid zich niet met ons bemoeide.'

Goed nieuws vind ik dat de EU met een nieuw pakket regels (klik) komt waardoor de internetmarkt niet langer beheerst hoeft te worden door een handvol giganten als Amazon, Google, Apple en Meta. Maar ook Booking.com moet voortaan eerlijker spelen en Bol.com mag van mij ook in dat rijtje.

Concreet betekent het bijvoorbeeld dat iPhone gebruikers eerdaags ervoor kunnen kiezen om de Browser Safari niet op hun telefoon te hebben en wordt het mogelijk om vanuit bijvoorbeeld Signal iemand een bericht te sturen die WhatsApp gebruikt of vanuit iMessage naar Insta DM.

Wie wil betalen voor een app kan nu uitsluitend de betaaldiensten van Apple of Google gebruiken. Dat monopolie is straks voorbij want de techreuzen moeten andere betaalmethodes toestaan.

Het is mij een genoegen u kennis te laten maken met oppaspoes Mosh:


 

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels