Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 03, 2016

Zaterdag's Cursiefje: Gewonnen! (#Column)

Zij hadden gewonnen! Zij leefden nu in de perfecte maatschappij. Niemand leed honger, niemand was nutteloos en subversieve elementen waren verwijderd. Voorgoed.

Misdaad was alleen nog maar een woord op de nationale (en enige) internet pagina en anders rekende haar buurman van de Zekerheidsdienst daar wel mee af.

Hun Leider was onbegrepen en had daarom oorlog gevoerd. Zodoende leefden zij nu op Rottumeroog, ooit onderdeel van Nederland. Tot De Partij de verkiezingen won en een einde maakte aan buitenlanders die te lui waren om te werken en de baantjes van echte Nederlanders inpikten. Mensen die onnodig gebruik maakten van de bijstand en bovendien hun genen vermengden met die van de oorspronkelijke joods-christelijke blanke Hollanders bestonden ook niet meer in hun Heilstaat.

Ook Ingrid had natuurlijk een bloedhekel aan al die gemene stinkende buitenlanders. Net als alle andere overgebleven rechtgeaarde Hollanders. Alle vijftien.


=====================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/