Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, oktober 19, 2009

Haar ex (Een verhaaltje)

Hij las maar terwijl de woorden voorbijgleden bleven zij niet bij hem hangen. Werktuiglijk sloeg hij af en toe een bladzijde om. Het ging om het manuscript van een klant en hij had toegezegd haar te helpen een uitgever te vinden want haar verhaal diende verteld te worden. Hoewel hij het belang ervan inzag waren zijn gedachten elders...

Hij had heerlijk gegeten bij haar op de woonboot en de wijn was zo lekker dat hij ongemerkt iets teveel ervan had gedronken. De laatste tram was al vertrokken maar hij maakte zich daar niet druk om.

In plaats daarvan nam hij afscheid en gaf de gastvrouw nog maar even een compliment.

"Volgens mij heb jij mij nu al zo'n 20.000 complimentjes gegeven." zei ze lachend. -"Wat!? Zo Weinig!? Maar een vrouw als jij verdient er veel meer dan dat!" was zijn reactie. Zij glimlachte, gaf hem een oprechte kus en ging terug naar haar ex.

De link van vandaag is naar het forum waar ik weer lekker aan het discussiëren ben met met name Ruben Jan. Maar doet U gerust mee!

Deel dit bericht