Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 20, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over kinderen:
"Elk kind te eten geven!? Weet je wel niet wat dat kost?"
"Waarschijnlijk veel minder dan hen letterlijk kapot te bombareren."

Waarom geven wij meer geld uit aan het bombarderen dan aan het voeden van kinderen?

Goed nieuws vind ik dat de Europese Unie fabrikanten bevolen heeft hun produkten eenvoudiger zelf te repareren te maken. Dankzij de EU geven consumenten straks minder geld uit aan mobieltjes en wasmachines en zo met het 'recht op reparatie'. Wie tegen de EU is wil blijkbaar meer betalen als consument. Ik vind dat raar. Zelfs een 'weg met de EU want je hebt er niets aan!'-vriendin kon niet bedenken waarom zij tegen beschermende EU-regels zou moeten zijn. Toch blijft zij haar favoriete 'Nexit'-volksmenners napraten. Zal ik haar vertellen dat zelfs haar grote held Baudet is afgestapt van zijn 'Nexit!' standpunt?

Billy de Kat lag graag aan mijn voeteneind. Vooral wanneer ik zelf niet in bed lag.


========================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels