Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 09, 2018

Verslaafd aan het leven?

Jarenlang voelde mijn leven ongeveer zo:Veel 'ups en downs', veel onverwachte wendingen, soms een stukje achteruit, nauwelijks tijd om op adem te komen.

Sinds ruim een jaar voelt mijn leven meer zo:Belachelijk kalm, gecontroleerd en de wereld trekt aan je voorbij zonder dat je daar invloed op hebt.

Soms denk ik wel eens dat ik verslaafd was aan de adrenaline die in mijn 'vorige' leven zo normaal voor mij was. Echt gezond was het misschien niet maar regelmatig mis ik het leven dat ik had en als ik kon zou ik mijn huidige leven er zó voor inruilen. Ook al weet ik dat dat onverstandig is. Maar zo gaat dat met verslavingen.
===========================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/