Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, november 05, 2016

Zaterdag's cursiefje: Goed nieuws over Aleppo! (#Column)

IS en Boko Haram moeten worden uitgeroeid! De beste manier om ervoor te zorgen dat mensen zich voortaan vredelievend gedragen is het bombarderen van hun thuisbases. Iedereen weet tenslotte dat mensen onmiddellijk de glimlach van de Dalai Lama imiteren wanneer je hun huis plat gooit en met tanks over hun kinderen heenrijdt. Logisch, want wie wordt er nu agressief wanneer een ander geweld gebruikt tegen hem of haar? Als iemand u op de neus slaat lacht u hartelijk en zegt u 'Goed gedaan!' Of niet?

Volgens Ban Ki-moon is het niet tof om dorpen vol burgers en ziekenhuizen te bombarderen.
http://www.nu.nl/buitenland/4327001/ban-ki-moon-noemt-bommen-aleppo-oorlogsmisdaad-.html

Uiteraard luisteren de Russen, Fransen, de Syrische overheid en de Amerikanen goed naar de baas van de Verenigde Naties en zullen per direct ophouden met het bombarderen van Aleppo. Of nee, toch maar niet.Maar goed nieuws: over een paar jaar zijn de burgers op en kunnen alleen nog maar 'rebellen' worden gedood.


=================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/