Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 27, 2017

Persoonlijk

Mijn naam is Terrence. Ik ben bijna vijftig en weet niet wat ik wil. Behalve in vage termen als: 'Een prettig leven leiden waarbij ik zo weinig mogelijk anderen lastig val.' Leuk en aardig maar wat wil ik concreet? Wil ik een beroemde schrijver worden? Beter leren gitaarspelen? Misschien wil ik wel een trouwe echtgenote met wie ik elk weekend glimlachend op de bank zit te wachten in anticipatie op de komst van de kleinkinderen. Maar dat weet ik niet.

Wil ik blijven wonen waar ik woon? Blijven werken in mijn huidige baan? Wil ik in een tijdmachine stappen en terug naar een tijd waarin ik dacht gelukkiger te zijn? En was ik toen wel echt gelukkig of denk ik dat nu maar? Dat weet ik niet.

Wat wil ik morgen eigenlijk eten en hoe bepaal ik dat?

Voor zover ik mij kan herinneren deed ik wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Dat zal af en toe hetzelfde zijn geweest als wat ik echt zelf wilde. Denk ik. Maar dat weet ik niet.

Hoe zit dat met u? Weet u voortdurend wat u wilt? En hoe bepaalt u dat eigenlijk? 


================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/