Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 08, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws of niet? Naar het schijnt zijn er resten gevonden van bijlen van honderden jaren oud die aantonen dat de reuzen die voorkomen in zoveel culturen en verhalen echt bestaan hebben. Schijnbaar konden deze bijlen (klik) uitsluitend gehanteerd worden door mensen die drie maal zo groot en sterk waren als mensen van nu. Interessant, niet? 

Echt goed nieuws is dat kinderen de toekomst hebben. De jonge deelnemers aan The Voice Kids Arabic (klik) bijvoorbeeld. Veelal afkomstig uit gebieden waar vooral diepe ellende heerst. De kinderen blijven hoop houden en het zou volwassenen sieren daar een voorbeeld aan te nemen en eindelijk eens in te zien dat je met zingen verder komt in het leven dan met haat en geweld.

 Maneki Neko zit graag in bad
om bad- en douchewater op te likken.
 Billy zit hier voor het raam te wachten
tot zijn baasje uit school komt
Hier in close up
 Dit is Freya
Freya 'helpt' mijn vriendin met het inpakken 
van de spullen voor de markt.
Gewoon, omdat het kan.

De zelfbedachte lolcat van deze week heb ik misschien
ooit eerder geplaatst maar dat kan ik mij niet herinneren:
'Een kind vertellen te leren
is als gras vertellen te groeien'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.