Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 23, 2018

Iedereen heeft bagage

Er zijn mensen die graag een partner hebben zonder 'bagage'. Dus iemand die niets traumatisch of minstens iets heftigs heeft meegemaakt. Die wens (voor sommigen zelfs een eis) beperkt de partnerkeuze drastisch. Kent u een volwassene die nog nooit iets heeft meegemaakt dat in de categorie 'O, wat erg!' valt? Ik niet. Althans, niet voor zover ik weet. Het is natuurlijk niet onmogelijk dat zo iemand bestaat, al is het vrij onwaarschijnlijk.

Dit citaat valt mijn gedachten hierover samen:
'Iedereen die je ontmoet vecht een strijd waar jij niets van af weet. 
Wees aardig. ALTIJD.'

Wie écht iemand als partner wil die nog nooit iets erg is overkomen kan beter zoeken op schoolpleinen en gaan rondkijken voor een 17-jarige wiens meest traumatische ervaring was pas bij aankomst op school ontdekken dat de nieuwe schoenen toch niet zo leuk bij die 'al een half jaar oude' broek passen. Maar ook onder jongeren zijn er natuurlijk al velen die iets naars hebben meegemaakt.

Zelf heb ik graag een partner die zich bij mij prettig genoeg voelt om al haar wensen, dromen en verwachtingen te delen en zich niet ongemakkelijk voelt wanneer ik met haar de mijne deel.

Welke eigenschap ziet u het liefst in een levenspartner?

============================================In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/