Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 23, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Zuzana Caputová is de eerste vrouwelijke president van Slowakije. Sowieso zijn er niet veel vrouwen die de hoogste positie in een land bekleden dus dit is goed nieuws. Diversiteit is namelijk per definitie beter dan uniformiteit.

Daarom is het misschien ook wel goed dat Volodymyr Zelensky sinds kort niet alleen president is van Oekraïne. Niet slecht voor iemand zonder enige bestuurlijke ervaring die officieel komiek van beroep is.

Hartstikke goed nieuws is natuurlijk ook dat de Mormoonse Kerk (klik) heeft toegegeven dat ook homoseksuelen mensen zijn. Kinderen van stellen van hetzelfde geslacht mogen voortaan worden gedoopt en hun ouders worden niet langer als afvalligen beschouwd.

Billy de Kat geniet van het heerlijke lenteweer:
De lolcat van deze week:
'Dus jij haat het systeem én
wil er de liefde mee bedrijven?

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/