Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 08, 2017

Wat is erg?

Voor sommigen komt dit gegeven als een complete verrassing maar de meesten van ons weten het al een tijdje: wij zijn allemaal anders.

Voor de een is het een enorm probleem dat er een straat is afgesloten en zij nu gedwongen zijn een andere route te rijden en daardoor 'maar liefst' zes minuten later op het werk zijn dan anders.

Terwijl een ander blij is dat er na een bombardement op de stad waar hij woont nog een van zijn kinderen in leven is en alles op alles zet om voor hem en zijn kind nog iets van het leven te maken.

De ene treurt om het verlies van een favoriet theekopje en ik maak mij zorgen over een megalomane idioot die toegang heeft tot nucleaire wapens. En Kim Jong Un is óók al zo'n gevaarlijke gek.

Kortom: waarom zouden wij oordelen over wat 'erg' is terwijl elk individu een andere interpretatie geeft aan de definitie?

Iedereen kan een bepaalde hoeveelheid ellende aan en heeft daar opslag voor. Bij de ene persoon is dat een vingerhoedje terwijl de ander het mag doen met een zeecontainer.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Deel dit bericht