Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, oktober 03, 2009

Gezien (Een verhaaltje)

"Je kunt bij mij thuis slapen, we hebben net een nieuwe slaapbank gekocht" bood zij aan. Dankbaar ging hij in op het aanbod want er gingen vanaf hier geen nachttreinen naar zijn woonplaats.

Een half uurtje later stak zij de sleutel in het slot van haar voordeur en giechelde. "Wat is er zo grappig?" vroeg hij. "Ik was vergeten dat we'm wel al gekocht hebben maar dat de nieuwe slaapbank nog niet is afgeleverd." -"Oh", reageerde hij, "En wat nu?"-"Je zult bij mij in bed moeten kruipen. Maar handjes boven de dekens hè? zei ze met een ondeugende ondertoon in haar door drank hees geworden stem.

Terwijl zij zich in haar nachtkledij hees bezag hij haar kamer en zag ondermeer een fraaie twijfelaar en haar spannende schaduw achter een kamerscherm. Niet veel later nestelde hij zich naast haar heerlijk warme lichaam en viel in een welverdiende slaap.

Bij het karige ontbijt snauwde zij hem toe "En ik dacht dat je me leuk vond!?" Zich van geen kwaad bewust herinnerde hij haar aan wat zij van hem vroeg. Hij heeft haar nooit meer gezien.

Deel dit bericht