Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 29, 2016

Wanbeleid van NS

De Nederlandse Spoorwegen heeft een gigantisch management probleem: dat is namelijk meer bezig met zichzelf bonussen toekennen dan met werken. De blunderaars hebben oude treinstellen van het spoor gehaald en pas daarna besloten nieuwe te bestellen. Die zijn er dus nog niet. Gevolg: overvolle treinen tijdens spitsuur. Oplossing van de NS: hogescholen en universiteiten de lesroosters laten aanpassen.

Docenten en studenten mogen - zo lang de huidige NS directie weigert na te denken - lekker 's avonds in de collegezaal gaan zitten. 'Want dat is handig'. Voor de NS. Meer online onderwijs lijkt de NS directie ook best handig. (Deel dit op Twitter) De overheid - groot aandeelhouder in de Spoorwegen  - tikt NS niet op de vingers voor de bemoeienis met het vaderlandse onderwijsbeleid.

Onlangs maakte ik zelf mee dat een nachttrein geen passagiers meenam 'want dan hebben de conducteurs geen last van dronken en/of agressieve passagiers.' Alsof de bakker geen brood meer bakt 'want dan hoeft hij niet meer zo vroeg op.' Maar of u het geld voor het niet gebakken brood wel even op de toonbank legt.


=================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.