Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 12, 2016

Goed nieuws en kattenlog

De 'Eco-Cooler' zou wel eens hét antwoord kunnen zijn voor het hitte probleem voor de burgers van Bangladesh:Er is veel ellende in de wereld én er zijn mensen die daar wat aan doen.
Warchild is zo'n organisatie en hier is hun nieuwste filmpje:Ja, miljoenen vluchtelingen ZIJN geen probleem maar miljoenen vluchtelingen HEBBEN een probleem.

Dichter bij huis: politici komen langzamerhand tot de ontdekking dat mensen die gedwongen worden zich helemaal niet fijn en vrij voelen. Staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) staat een aantal gemeentes in Nederland toe de teugels rond de door de PvdA bedachte Participatiewet iets te vieren: http://www.nu.nl/economie/4289844/gemeenten-krijgen-vrijheid-experimenteren-met-bijstand.html (Heel gek: mensen worden blijer van ongedwongen betaald werk dan van gedwongen onbetaald werk. Goh, wie had dat nu kunnen denken?)

Dit is Igor ('Iekje' voor intimi), de kat van mijn schoonmoeder

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:

'Op een dag hebben armen helemaal geen geld meer.
De rijken zullen dan iets nieuws verzinnen.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/