Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 13, 2016

Virtueel gesprek

Virtueel gesprek met een feminist(e)


'Ik wil niet dat jij mij anders behandelt alleen maar omdat ik een vrouw ben.'
Tweet: </p><p>'Ik wil niet dat jij mij anders behandelt alleen maar omdat ik een vrouw ben' (Via @Terrebelius) http://ctt.ec/0YE1a+
(klik op het vogeltje om dit citaat met link direct op Twitter te plaatsen)

Sterker nog: ik eis van jou dat jij mij hetzelfde behandelt als je een man zou behandelen!'

-'Goed, dan sla ik jou voortaan ook gewoon op je bek als je vervelend bent.'

'Zoiets zég je toch niet tegen een dame!?'
=========================

Kortom: ik heb moeite met vrouwen die zeggen gelijke behandeling te willen maar alleen wanneer hen dat uitkomt (hoeveel vrouwen kent u die het niet erg vinden een kleedkamer met mannen te delen maar in plaats daarvan eisen dat zij anders worden behandeld?) en vinden dat mannen dat maar moeten aanvoelen. Een stichting die zich inzet voor gelijke rechten voor vrouwen en mannen weigerde mijn sollicitatie in behandeling te nemen, puur en uitsluitend vanwege het vermoeden dat ik een penis heb. Een feit dat zij overigens niet lijfelijk hebben gecontroleerd. ik ben erg benieuwd naar uw gedachten over dit onderwerp! Bijvoorbeeld over het feit dat de ene groep 'feminist' wil worden genoemd ('Want er mag geen onderscheid worden gemaakt tussen mannelijke n vrouwelijke woorden!') maar de andere groep zich 'feministe' noemt ('Want ik ben een vrouw en dús komt er een -e achter het woord!')

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.