Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 02, 2017

Varen (Een #verhaaltje)

Losgeslagen, hulpeloos, waardeloos en doelloos was het bootje een speelbal van Moeder Natuur. Met golven die nog nooit zo hoog waren geweest en af en toen een golfslag die het bootje de adem benam en aan het zicht zou onttrekken, ware het niet dat er geen getuigen waren van de worsteling om boven water te blijven.

Af en toe scheen er een sprankje licht door de donkere wolken. Voor het dappere bootje reden genoeg om voort te ploeteren. Ooit, op een prachtige dag, zou de storm gaan liggen en zich een nieuw doel aandienen.

Op die dag zou het bootje een nieuwe koers gaan uitzetten, alle zeilen bijzetten en op vol vermogen een nieuwe toekomst tegemoet varen.

====================================
Meer lezen? bravenewbooks.nl/terrenceweijnschenk

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/