Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, oktober 22, 2016

Zaterdag's cursiefje: uitgelachen worden (#Column)

Ik begrijp de frustratie van PVV-stemmers. Je zult maar voortdurend beschimpt (duur woord voor 'uitgelachen') worden! Alleen maar omdat je vindt dat buitenlanders te lui zijn om te werken en onze baantjes inpikken. Dat iedereen met een ouder uit een moslimland onbetrouwbaar is. Omdat je gelooft dat Wilders van nature blond is. En minister.

Heel vervelend dat mensen je dom vinden omdat jij vindt dat je niet kunt zeggen dat alle PVV-stemmers dom zijn 'want jij kent niet alle PVV-stemmers!' en vindt dat alle moslims terroristen zijn. Je wordt geridiculiseerd (moeilijk woord voor 'uitgelachen'), alleen maar omdat je woorden als 'archaïsch' niet kent. Of omdat je denkt dat een muur vliegtuigladingen vol criminelen kan tegenhouden.

Het moet ontzettend frustrerend zijn om tegen homo's te zijn én tegen homohaters. Om te beweren dat je tegen geweld bent én vóór het in elkaar slaan van mensen die jouw Grote Leider affronteren. Dat is een moeilijk woord voor 'uitlachen'.


===============================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/