Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juli 13, 2011

Dresden

Zitten nu aan het ontbijt in Leipzig en gaan straks naar Dresden voor het opbouwen van de tent en het podium en zo. Vanavond komt mijn zoon daar aan en een collega zal hem ophalen omdat ik dan in m'n eerste show zal zitten.

Knap hoor om als 15-jarige die hele reis te ondernemen: met de trein van Amsterdam naar Dresden betekent 7,5 uren onderweg zijn en in totaal drie keer overstappen.

Maar ja, Superfer is tenslotte overgegaan naar de derde klas van het Gymnasium met maar liefst een 9 voor Natuurkunde dus dit moet ook lukken. Hij had bovendien een 7 voor Engels en een 6 voor Duits en degene die hem vanavond ophaalt spreekt die twee talen dus dat is heel handig.

Op mijn eerste avond hier gingen wij naar een semi-illegaal openlucht-festival waar een bere-goeie punkrock-band optrad: http://www.ponypack.nl De band kwam helemaal uit Amsterdam en de dame achter de drums blijkt vlak bij mij te wonen...Het blijkt maar weer: de wereld is een dorp!

Het was ook voor het eerst sinds 1987 dat ik weer mensen zag pogo'en...

Eergisteren at ik met mijn groepje collega's gezellig in de achtertuin van http:www.bimbotown.de na de repetities. Ook de muskieten hebben heerlijk gegeten...

Gisteravond waren de muskieten terug maar nu vermomd als mensen...Het krioelde van het volk in de achtertuin waar er werd feestgevierd met barbecue, tafeltennis, tafelvoetbal en drank. De ter plekke gevormde band bestond uit zo'n 12 mensen; van hobo tot keyboard.

Zou graag een rondje weblogs lezen maar dat zit er helaas even niet in.

Later een uitgebreider verslag maar nu is het tijd voor een paar dagen Dresden.