Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 25, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat Israël en Palestina een wapenstilstand hebben gesloten, dankzij bemiddeling door Egypte. Dus Israël kan weer orders voor wapens en wapen-onderdelen plaatsen bij de VS, Nederland, Duitsland en nog zo wat bondgenoten. En de Palestijnen hebben even tijd om nieuwe hoopjes stenen te verzamelen om naar Israëlische soldaten te gooien. 

Hoe dan ook: ik hoop dat het schieten lang genoeg ophoudt om beide partijen ervan te overtuigen dat geweld nooit de beste manier is om een einde te maken aan geweld. Ik zei het al eens eerder en blijf het herhalen: 'Als geweld echt de beste manier was om een einde te maken aan geweld, zou er geen geweld meer zijn'. 

Bij deze meteen de lolcat van deze week. Het is een vrij oude versie. Zal binnenkort eens een hippere versie maken. Deze ziet er wel erg 90s uit, vindt u niet?


Een kattenlog is niet compleet zonder foto van een kat. Duh!

Billy de Kat had geen zin om op te staan toen ik uit bed wilde stappen. Pas nadat ik hem een paar minuten achter zijn oortjes had gekriebeld begon hij zich langzaam uit te rekken en stapte uiteindelijk van de bank. Het duurde even maar dan heb je wél wat: een kat die mauwt om aan te geven dat jij zijn eetbakje moet vullen, namelijk.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels