Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 07, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat vraagt zich af of mensen zich ervan bewust zijn
dat zij niet een daad maar een persoon veroordelen:


'Een man schopte zijn vrouw!'
-'Wat erg! Een buitenlander weer, zeker?'
'Nee, een politicus van jouw favoriete partij.'
-'In dat geval zal zij het wel verdiend hebben.'

Goed nieuws vind ik dat er voortgang wordt geboekt op het terrein van kankerbestrijding. Was tien jaar geleden na behandeling 62% van kankerpatiënten vijf jaar later nog in leven, tegenwoordig is dat 65%. Dat lijkt niet veel maar je zult maar tot die drie procent extra behoren. Ook is een algeheel 'kankervaccin' (klik) dichterbij. Vooralsnog theoretisch maar in de praktijk al succesvol toegepast op muizen.

Toch hoopgevend. Heb zelf achter meerdere namen op mijn verjaarskalender een kruisje moeten zetten omdat de bekenden in kwestie overleden aan (een vorm van) kanker dus als mijn (klein)kinderen dat een stuk minder hoeven te doen, zou dat bijzonder prettig zijn.

Regelmatig krijg ik bezoek van mooie (buur)vrouwen (hé, een pleonasme!) maar ook deze mooie dame komt regelmatig langs. Vooral om zich door mij te laten kriebelen en een dutje te doen in mijn luie stoel:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels