Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 14, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Vaak beseffen mensen niet wat zij missen. Tot zij het missen. Gelukkig zijn er mensen die hun best doen het gemis dragelijk te maken. Maak kennis met de app 'Aipoly', een hulpmiddel voor wie niet of slecht kan zien:


Ja, wij hebben het 'druk' maar het is wel degelijk mogelijk tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Echt waar! Dit filmpje legt uit dat dat ook voor de allerdrukste mensen mogelijk is:


Goed nieuws vind ik dat er nog steeds leuke dingen gebeuren in de wereld. Neem deze panda die speelt met een sneeuwpop in een dierentuin in Canada:


Panda's komen vooral (in het wild dan) voor in China. De overheid van dit land heeft besloten 85 kolencentrales NIET te bouwen (Click. Engels). Ook al is het niet vanwege aandacht voor mens en milieu (voor de gezondheid van beiden is het verbranden van kolen bijzonder slecht) maar omdat men bang is voor overcapaciteit. Misschien niet de allerbeste reden maar bijkomend effect is de mindere schade aan mens en milieu. En dat is prima, toch?

Net als op de bank hangen. Zoals hier gedemonstreerd door Maneki Neko
Of tegen elkaar aan hangen. Zoals hier gedemonstreerd door Billy en ondergetekende
 Of op het aquarium hangen, zoals hier gedemonstreerd door Billy de KatEn hier is mijn zelfgemaakte 'lolcat' van deze week:

'Praten tegen je kat maakt je nog niet gek.
Wanneer die iets terug zegt mag je je zorgen maken.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/