Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 10, 2011

Debtris

Helaas de laatste twee dagen nauwelijks toegekomen aan het lezen van weblogs. Maar met goede reden, vind ik zelf. Zo mocht ik gisteren meewerken aan een nieuwe Nederlandse speelfilm. Eén uur 's middags de deur uit en vier uur vannacht thuis.

Ik zal nog even niets loslaten over de film zelf maar ik kan U vertellen dat het spannend wordt!

Het wordt op een ander gebied ook nog spannend! De Amerikaanse overheid heeft Twitter laten weten beslag te willen leggen op de Twitter-accounts van enkele vrienden van Julian Assange, om te zien of zij iets met Wikileaks te maken hebben. Het punt is is dat ik bevriend ben met een vriend van Julian Assange en dat het dus een kwestie van tijd is voor de CIA ook bij mij op de (virtuele) stoep staat.

Als U dus opeens niets meer van mij hoort, vraag dan mijn buren of er niet een busje van de wasserette voor de deur stond. Met geblindeerde ramen en een satelietschotel op het dak...

Alsof echte hackers Twitter zouden gebruiken om elkaar geheime boodschappen te sturen...de mensen die dat denken zijn dan misschien wel slim maar niet zo intelligent...Of was het nou omgekeerd?

Wie is er trouwens intelligenter: de mens of de dolfijn? De dolfijn doet de hele dag weinig anders dan spelen, eten en de liefde bedrijven en dat al tienduizenden jaren lang en wij…?

Hierbij een filmpje dat bij benadering aangeeft hoe de welvaart in de wereld verdeeld is. Debtris


Vandaag staan wij stil bij weblogster Soofy en "Oom" Pem Doornik

Deel dit stukje