Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 26, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over oorlog:
"Als oorlog niet zou leiden tot meer winst en macht, zou er geen oorlog meer zijn;
daarmee zijn 'hebzucht' en 'machtshonger' de belangrijkste redenen voor oorlog."

Goed nieuws vind ik dat er goed wordt nagedacht over de toekomst van de luchtvaart; op een dag is de brandstof voor die dingen gewoon op (in elk geval niet meer rendabel om uit de grond te pompen) en stort de luchtvaart neer...eh...in. Er moeten dus alternatieven komen. Het veelbelovende Phoenix PT ís zo'n alternatief: een groep jongelui van de TU Delft brengt u...een vliegtuig op waterstof!

Nee, ik heb nog steeds geen verse kat in huis dus is hier een oude foto van mijn geliefde Billy de Kat:

======================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels