Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 21, 2023

Goed nieuws en kattenlog

"Je wil dat een man jou leuk vindt voor jouw humor en intellect?"


"Zijn 'humor' en 'intellect' 
de namen die jij je borsten hebt gegeven?"

Goed nieuws vind ik dat het de marechausse voortaan verboden is om op vliegvelden mensen uit de rij te pikken, alleen maar omdat hun huidskleur donkerder is dan die van Thierry Baudet. 'Etnisch profileren (klik)' (dat is juridisch taalgebruik voor 'je gedragen als een racistische kl**tzak') mag niet meer. Zelfs niet wanneer je politieagent bent. 

Tegen racisten die nu roepen: 'Ja, maar bijna alleen maar zwartjes gaan als crimineel de bak in. Dat bewijst dat blanken minder vaak crimineel zijn!', zeg ik "D'uh! 'Als je alleen maar donkere mensen oppakt, hoeveel blanke mensen zitten daar dan tussen?' 

In het verlengde van dat goede nieuws is er dit:
De politie in Emmen heeft actievoerders van Extinction Rebellion (klik) ten onrechte hard aangepakt en de arrestaties waren onrechtmatig. Vrijheid van demonstreren geldt niet alleen voor boeren en het volk maar ook mensen met een échte reden om te protesteren.

Toen ik onlangs bij een buurvrouw op de thee was, zag ik haar kat Bolle Bob heerlijk slapen. Inspirerend!In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels