Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 09, 2012

Sponsorloop

Uiteraard kwam ik ook vandaag weer een paar bekenden tegen; een klasgenote met wie ik 27 jaar geleden in de klas zat, een buurman van verderop in de straat en een vriendin van mij uit de tijd dat ik mij op eh...alternatieve feestjes begaf.

Onze demissionaire overheid kwam met een alternatief voor de begroting: 'Het begrotingstekort moet worden teruggebracht tot 3 procent van het BNP; laten wij daarom bezuinigen op alles dat geld kost maar personen met een inkomen van twee maal modaal of hoger niet raakt.' Hoe en waarom en voor welk bedrag er moet worden bezuinigd staat niet vast en kan dus niet worden doorgerekend door het Centraal Plan Bureau (CPB). Erg handig.

Zelf ben ik niet zo handig maar samen met de man achter het Twitter-account @StichtingDeRede kwam ik met een ontwerp voor een t-shirt met mijn bedrijfsnaam erop. Dit ten behoeve van de aankomende sponsorloop.