Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 08, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Heel goed nieuws is natuurlijk dat sinds afgelopen donderdag de ETA (klik) niet meer bestaat. Aan de gewelddadigheden van de bekende Baskische afscheidingsbeweging was al een einde gekomen maar nu bestaat de club helemaal niet meer. Dus. 

Goed nieuws is dat het hergebruiken van spullen kan worden gecombineerd met het maken van kunst. Zoals deze man laat zien die aluminium blikjes omtovert in prachtige voorwerpen:

Goed nieuws is ook dat er altijd mysteries zullen blijven. Over de diepe zee bijvoorbeeld. Dit filmpje toont tevens aan waarom ik liever Engelstalige filmpjes deel over dit soort zaken:

Billy de Kat besluipt hier een van zijn kattenvrienden 
in de gemeenschappelijke tuin


Ook deze week krijgt u van mij een lolcat:

'Veel pioniers zijn dood
maar de meesten moeten nog geboren worden'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/