Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 02, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over tradities:

Als het niet zeggen van 'Vrolijk kerstfeest' een aanval is op Kerst en christelijke tradities, is dan het niet zeggen van 'Fijne Chanoeka' een aanval op joodse tradities?

Goed nieuws vind ik dat de saiga, een bijzonder soort antilope, niet langer met uitsterven wordt bedreigd. Dus hoera voor dit bijzondere dier!
Geen recente foto van een kat, helaas (er zijn er weinig in Belfast op straat te vinden) dus ik plukte deze mooierd van de interwebs:In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels